Pārlekt uz galveno saturu

LLMZA organizētā lauka izmēģinājumu un laboratoriju skate Dārzkopības institūtā

Sākas
Vieta
Dobelē, Graudu ielā 1
Datums, laiks Zinātniskā institūcija Kontaktpersonas e-pasts
12. jūlijs plkst. 11.00 Dārzkopības institūts (DI) Līga Lepse
liga.lepse@lbtu.lv
Dobelē, Graudu ielā 1 
15. jūlijs plkst. 15.00 Malnavas koledža www.malnavaskoledza.lv
15. jūlijs plkst. 11.00  Latgales lauksaimniecības zinātnes centrs Veneranda Stramkale
mob.t. 29465004 llzc.vilani@gmail.com
22. augusts plkst. 11.00 Agroresursu un ekonomikas institūts AREI Ineta Stabulniece Rīgā, Struktoru ielā 14 ineta.stabulniece@arei.lv

Lauka un meža izmēģinājumu un laboratoriju eksperimentu skates–konkurss ir nozīmīgs notikums lauksaimniecības un meža zinātņu jaunajiem pētniekiem un doktorantiem: tā ir iespēja prezentēt savus projektus un pētījumu rezultātus. Ikgadējās lauka skatēs zinātnisko institūtu vadītāji iepazīstina ar institūtos paveikto un iecerēto dažādās pētījumu jomās. Skatēs piedalās LZA Lauksaimniecības un meža zinātņu nodaļas (LZA LMZN) akadēmiķi un korespondētājlocekļi, Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes (LBTU) mācībspēki un Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmijas (LLMZA) locekļi.

Lauka skates organizē LLMZA sadarbībā ar LZA zinātniekiem, to norisi atbalsta Latvijas Zemkopības ministrija. Lauka skates koordinē LLMZA Lauksaimniecības zinātņu nodaļas vadītāja, LZA korespondētājlocekle, LBTU profesore Ina Alsiņa. Lauka un meža izmēģinājumu – eksperimentu skates 2024. gada jūnijā - augustā ieplānotas piecās zinātniskajās institūcijās: LBTU LPTF Augu aizsardzības zinātniskajā institūtā, Dārzkopības institūtā, LBTU Malnavas koledžā, Latgales Lauksaimniecības zinātnes centrā, Agroresursu un ekonomikas institūtā. Par septembrī plānotajām skatēm informācija sekos. 

Pievienots 20/06/2024
Portāla administrators