Pārlekt uz galveno saturu

Lauka diena "Zīdītājgovju pirmā atnešanās un teļu augšana, attīstība"

Sākas
Beidzas
Vieta
Brīvā laika pavadīšanas centrs "Bukaiši", Rudupes iela 1, Venta, Rumbas pagasts, Kuldīgas novads, LV-3301 un gaļas liellopu novietne "KOLUMBI", Kuldīgas novads, Rumbas pagasts

LLKC sadarbībā ar SIA "Lāses AM" novietni "Kolumbi" (Rumbas pagasts, Kuldīgas novads), GLAB un LBTU aicina apmeklēt demonstrējuma lauka dienu par zīdītājgovju pirmās laktācijas iespējām un izaicinājumiem.

Lauka dienā būs iespēja uzzināt par demonstrējuma gaitu un atziņām, kā arī par gaļas liellopu ģenētisko analīžu rezultātu izmantošana selekcijas darbā.

Saimniecības īpašniece iepazīstinās ar jaunās paaudzes Zīdītājgovju atražošanas un veselības uzraudzības sistēmas pielietojumu vaislai paredzēto dzīvnieku audzēšanas saimniecībā.

Lūgums pieteikties pasākumam līdz 7. jūlija plkst. 12.00 e-pastā: anita.silina@llkc.lv vai SMS pa tālruni: 28601061 (Anita Siliņa).

Papildu informācija: Anita Siliņa, LLKC Lopkopības kompetenču centra vadītāja, e-pasts: anita.silina@llkc.lv tālr. 28601061.

Demonstrējuma tēma: Zīdītājgovju pirmās atnešanās vecuma ietekme uz to produktivitāti un teļu augšanu, attīstību LAD10.2.1-2. 36/23/P14 (12. lote).

Darba kārtība

Afiša

 

Pievienots 20/06/2024
Portāla administrators