Pārlekt uz galveno saturu

Lauka diena "Holšteinas HM un HS govju genotipa un ēdināšanas ietekme uz piena produktivitātes un atražošanas rādītājiem"

Sākas
Beidzas

SIA "Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs" aicina piedalīties lauka dienā "Holšteinas HM un HS govju  genotipa un ēdināšanas ietekme uz piena produktivitātes un atražošanas rādītājiem". 

LAP 2014.-2020. apakšpasākums "Atbalsts demonstrējumu pasākumiem un informācijas pasākumiem", LAD līguma Nr. 10.2.1-2.36/23/P6.

Lauka dienā būs iespēja uzzināt par Holšteinas sarkanās (HM) un Holšteinas melnraibās (HM) šķirnes govju apsaimniekošanas īpatnībām vienā ganāmpulkā, iepazīties ar demonstrējuma gaita un starp demonstrējuma rezultātiem, kā arī Holšteinas šķirnes - melnraibo un sarkanraibo govju lineāro pazīmju vērtējumu.

Saimniecības vadītājs iepazīstinās ar saimniekošanu  slaucamo govju novietnē “Līvas”, kura ir ekspluatācijā kopš 2013. gadā.

Lopkopības nozares vadītāja un dzīvnieku vērtētāji dalīsies savā darba pieredzē.

Demonstrējuma tēma (lote): "Slaucamo govju genotipa un ēdināšanas kvalitātes ietekme uz govju piena produktivitātes un atražošanas rādītājiem" (LAD līguma Nr. 10.2.1-2.36/23/P6.). 4. lote.

Norises vieta: LLKC "Lielozoli" mācību un demonstrējumu centrs, Slampes pagasts, Tukuma novads un SIA "Kalnāji" govju novietnē "Līvas", Slampes pagasts, Tukuma novads.

Pasākuma programma pieejama, izmantojot šo saiti. 

Lūgums pieteikties līdz 9. septembra plkst. 16.00 elektroniski LLKC tīmekļa vietnē vai pie Anitas Siliņas uz norādītajiem kontaktiem: e-pasts: anita.silina@llkc.lv, sūtot SMS vai zvanot uz tālruni 28601061.

Pievienots 23/08/2024
Portāla administrators