Pārlekt uz galveno saturu

LLU volejbolistiem – medaļas SELL studentu spēlēs Somijā

No 13. līdz 15. maijam Tamperē, Somijā norisinājās Starptautiskās studentu sporta sacensības “XXXII SELL Student Games 2016", kurās paši uz savu iniciatīvu piedalījās un LLU godu aizstāvēja LLU volejbola sieviešu un vīriešu izlases.

Uz Tamperi komandas devās minimālā sastāvā un spēlēja bez maiņām. Taču šogad sacensības bija ļoti veiksmīgas, jo sieviešu izlase pārveda mājās bronzas medaļas, bet vīriešu izlase - sudraba medaļas.

Sieviešu izlasei diemžēl nācās piedzīvot divu spēļu zaudējumu, kā rezultātā bija jācīnās par 3. vietu. Savukārt vīriešu izlasei šīs dienas bija veiksmīgākas, kur vienīgais zaudējums tika piedzīvots fināla spēlē pret Rīgas Tehniskās universitātes komandu, kā rezultātā godam nopelnītas sudraba medaļas. Sīkāka informācija: http://www.tut.fi/sell2016/sports/volleyball/

Sieviešu izlases komandu pārstāvēja: Kristīne Dzierkale (ESAF), Agnese Kārkliņa (VBF), Evija Spalva (VBF), Marta Ozoliņa (VBF), Laura Strupa (VBF), Mārīte Šketika (VBF absolvente).

Vīriešu izlases komandu pārstāvēja: Atis Dandens (VBF), Kārlis Krauze (VBF), Mārcis Kreičmanis (VBF), Raivo Dabiņš (TF), Artis Ilgavizis (MF), Toms Dandens (MF), Jānis Gabranovs (MF absolvents).

Vislielāko paldies abas komandas vēlas teikt Atim Dandenam, kurš bija galvenais organizators un iniciators dalībai šajās spēlēs! Liels paldies par ieguldīto darbu un laiku.

Tāpat pateicība arī Vides un būvzinātņu fakultātei, Tehniskajai fakultātei, Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātei, Meža fakultātei par studentu finansiālo atbalstu. Kā saka paši dalībnieki, daļu izdevumu viņi sedza paši, taču tas bija tā vērts.

Vēl viens paldies jāsaka volejbola klubam "Valka" par mikroautobusa piešķiršanu!

Informāciju sagatavoja LLU VBF VŪS 4. kursa studente Laura Strupa.

Pievienots 27/05/2016