Pārlekt uz galveno saturu

Baranoviču universitātes rektors: LLU ir veikusi nozīmīgu lēcienu attīstībā

Aprīļa nogalē LLU viesojās Baranoviču Valsts universitātes rektors Vasīlijs Kočurko un pāris fakultāšu pārstāvji, lai klātienē pārrunātu līdz šim paveikto un turpmākās sadarbības iespējas.

Rektors V. Kočurko Jelgavā viesojās atkārtoti. Tā kā iepriekšējo reizi LLU bijis pirms 5 gadiem, viņš novērtēja universitātē paveikto gan infrastruktūras sakārtošanas, gan studiju un zinātnes jomās un bija pārsteigts par tik strauju lēcienu attīstībā.

V. Kočurko viesojās Jelgavas pilī, tikās ar universitātes vadību un apskatīja jaunajos infrastruktūras objektus – Agronomisko analīžu zinātniskajā laboratorijā, Molekulārās bioloģijas un mikrobioloģijas zinātniskajā laboratorijā, Pārtikas tehnoloģijas fakultātes ēkā un Valdekas pilī, kur studijas notiek topošajiem ainavu arhitektiem.

LLU un Baranoviču Valsts universitātes sadarbība noris noslēgtā līguma ietvaros. Tam pateicoties noslēgts arī Erasmus+ mobilitātes līgums, līdz ar to Jelgavā mobilitātē jau šogad bijuši gan Baltkrievijas studenti, gan mācībspēki un darbinieki.

Pievienots 27/05/2016