PTF lekcijas lasīs absolventi
No 27. līdz 29. oktobrim LLU Pārtikas tehnoloģijas fakultāte aicina savus absolventus vadīt lekcijas fakultātē un tikties ar studentiem.
Šādas absolventu un studentu tikšanās tiek organizētas jau trešo gadu, lai studējošos iepazīstinātu ar pieredzi, kā veiksmīgi sākt profesionālo karjeru pēc studiju beigšanas. Gan pārtikas, gan viesmīlības jomās strādājošie absolventi stāstīs par plašajām iespējām darba tirgū un sniegs padomus, kas palīdzēs studentiem sekmīgāk īstenot savu tālāko profesionālo virzību.
Absolventi arī atklās jaunākās tendences pārtikas nozares un viesmīlības jomās un dalīsies ar savu viedokli par to turpmāko attīstību.
Lekciju programma:
27.oktobris
- Tēma „Pieredze ēdināšanas pakalpojuma organizācijā un vadībā”
Santa Strautiņa (restorāns „Bar& Grill 36.līnija” banketa menedžere)
Norises vieta - plkst. 9:30; 78.auditorija.
- Tēma „Pieredze konditorejas uzņēmuma ražošanas vadībā”
Maija Kaire (Restorāna servisa skolas lektore ar specializāciju Restorāna konditorejā; ilggadēja kafejnīcas – konditorejas „Kūkotava” ražošanas vadītāja)
Norises vieta – plkst. 10.30; 251.auditorija.
28.oktobris
- Tēma „Jaunu produktu izstrāde”
Aija Ruzaiķe (SIA „Paplāte Nr .1” ražošanas vadītāja )
Norises vieta – plkst. 8:30; 251.auditorija.
- Tēma „Aktualitātes Latvijas piensaimniecībā”
Anita Skudra (AS „Latvijas piens” valdes priekšsēdētāja)
Norises vieta – plkst. 13:30; 251.auditorija.
29.oktobris
- Tēma „Pieredze tūrisma produkta izstrādē un tā virzīšanā tirgū”
Diāna Silarāja (SIA „EUGESTA un Partneri” preču grupu tirdzniecības vadītāja)
Norises vieta – plkst. 9:30; 84.auditorija.
3. novembris
- Tēma „Jaunākās tendences gaļas produktu ražošanā”
Normunds Pužulis (UAB „Moguntia Baltija” tehnologs)
Norises vieta – plkst. 9:30; 251.auditorija.
Nodarbības notiks LLU Jelgavas pilī, Lielajā ielā 2. Laipni aicināti arī citi interesenti!