Pārlekt uz galveno saturu

Ilgtspējīgas pārtikas ražošanas sistēmas un to radītās iespējas konkurētspējīgas pārtikas ražošanai Latvijas uzņēmumos

Projekta numurs
23-00-S0INZ03-000012
Mērķis

Veicot ilgtspējīgu pārtikas ražošanas sistēmu un to radīto iespēju apzināšanu un analīzi veicināt ilgtspējīgas un konkurētspējīgas pārtikas ražošanu Latvijas uzņēmumos.

Latvijas pārtikas nozarei un tās uzņēmumiem pētījumā apkopoto datu un informācijas, ka arī secinājumu un priekšlikumu pieejamība ļaus:
- saņemt vispusīgu un pamatotu informāciju savu uzņēmumu ilgtspējīgas pārtikas ražošanas procesu turpmākās attīstības plānošanā, kā arī jaunu tirgus iespēju apzināšanā,
- sekmēt jaunu noieta tirgu apzināšanu Latvijā ražotajiem pārtikas produktiem, kas ražoti ilgtspējīgas pārtikas sistēmas ietvaros,
- veicināt ilgtspējīgi saražoto pārtikas produktu patēriņa pieaugumu un produkcijas noieta paplašināšanos ES un citu valstu patērētāju vidū.

Plānotās aktivitātes un rezultāti

Informācijas par projektu publicēšanas vieta: https://www.arei.lv/lv/projekti/2023/ilgtspejigas-partikas-razosanas-sistemas-un-to-raditas-iespejas-konkuretspejigas

Iestādes loma projektā
Projekta iesniedzējs
Projekta uzsākšanas datums
Projekta beigu datums
Projekta vadītājs
Dr.oec. Ingūna Gulbe
Projekta atslēgvārdi
Ilgtspējīgas pārtikas rašošanas sistēmas
Konkurētspējīga pārtikas ražošana
Projekta iestāde
AREI
Pievienots 04/12/2023