Ilgtspējīgas pārtikas ražošanas sistēmas un to radītās iespējas konkurētspējīgas pārtikas ražošanai Latvijas uzņēmumos
Veicot ilgtspējīgu pārtikas ražošanas sistēmu un to radīto iespēju apzināšanu un analīzi veicināt ilgtspējīgas un konkurētspējīgas pārtikas ražošanu Latvijas uzņēmumos.
Latvijas pārtikas nozarei un tās uzņēmumiem pētījumā apkopoto datu un informācijas, ka arī secinājumu un priekšlikumu pieejamība ļaus:
- saņemt vispusīgu un pamatotu informāciju savu uzņēmumu ilgtspējīgas pārtikas ražošanas procesu turpmākās attīstības plānošanā, kā arī jaunu tirgus iespēju apzināšanā,
- sekmēt jaunu noieta tirgu apzināšanu Latvijā ražotajiem pārtikas produktiem, kas ražoti ilgtspējīgas pārtikas sistēmas ietvaros,
- veicināt ilgtspējīgi saražoto pārtikas produktu patēriņa pieaugumu un produkcijas noieta paplašināšanos ES un citu valstu patērētāju vidū.
Plānotās aktivitātes un rezultāti
Informācijas par projektu publicēšanas vieta: https://www.arei.lv/lv/projekti/2023/ilgtspejigas-partikas-razosanas-sistemas-un-to-raditas-iespejas-konkuretspejigas