Pārlekt uz galveno saturu

Aprobēt dārzeņu, augļu un ogu gatavos produktus, kuri pārstrādāti ar liofilizācijas ražošanas tehnoloģiju. Vaučers Nr. VP-V-2020/35

Projekta numurs
VP-L-2020/38
Struktūrvienības kods
TEPV90
Sadarbības partneri

SIA "ICCA"

Mērķis

Aprobēt dārzeņu, augļu un ogu gatavos produktus, kuri pārstrādāti ar liofilizācijas ražošanas tehnoloģiju, izvērtējot ķīmisko sastāvu, fizikāli – ķīmiskos, mikrobioloģiskos un sensoros rādītājus, nosakot optimālo uzglabāšanas laiku dažādos iepakojuma materiālos.

 

Analizēt izejvielu un gatavo produktu fizikāli-ķīmiskos un mikrobioloģiskos parametrus, uzturvielu ķīmiskā sastāva izmaiņas tehnoloģisko procesu laikā (pirmapstrāde, saldēšana, liofilizācija), rezultāts – atskaite par analizēto parametru izmaiņām tehnoloģiskajos procesos.

Projekta uzsākšanas datums
Projekta beigu datums
Projekta vadītājs
Evita Straumīte
Pievienots 28/07/2020