Algae Biotechnology programma
Aļģu biotehnoloģija: Tehnoloģijas un iespējas ilgtspējīgai bioekonomikai
Pievienojieties profesionālās attīstības kursam Aļģu biotehnoloģija, ko piedāvā EIT Food sadarbībā ar Aļģu biotehnoloģijas konsorciju. Šis hibrīdprogrammas kurss piedāvā ievadapmācību aļģu bioloģijā, kultivēšanā, augšanā un biotehnoloģijā, kā arī sniedz būtiskas atziņas par biznesa iespējām aļģu sektorā.
Galvenā informācija par kursu:
- pieteikšanās termiņš: 2024. gada 14. oktobris, plkst. 9:00 pēc CET laika
- programmas datumi: 2024. gada 11. – 13. novembris
- norises vieta: tiešsaistē
- pieteikšanās maksa: 90 eiro (ieskaitot PVN, 21%)
- mācību valoda: angļu
- tips: profesionālās attīstības kurss, hibrīds
- rīkotāji: Skotijas Jūras zinātnes asociācija (SAMS), Fraunhofer IGB (Vācija), Matis (Islande)
Pieteikšanās, izmantojot šo saiti.
Šis kurss piedāvā unikālu iespēju profesionāļiem iegūt zināšanas aļģu biotehnoloģijā, koncentrējoties uz pāreju no akadēmiskajiem pētījumiem uz rūpniecisko pielietojumu. To rīko SAMS, Fraunhofer IGB un Matis, kas kopā piedāvā visaptverošu, trīs dienu mācību pieredzi.
Programma aptver visu procesu no aļģu bioloģijas un audzēšanas līdz biotehnoloģijas pielietojumiem un biznesa attīstībai. Tīklošanās sesijas un darba grupas sniedz dalībniekiem iespēju sazināties ar nozares profesionāļiem un uzņēmējiem.
Kas var pieteikties:
Kurss ir atvērts dalībniekiem ar bakalaura, maģistra vai doktora grādu, kā arī tiem, kuriem ir ievērojama pieredze aļģu sektorā vai pārtikas sistēmās. Kurss ir īpaši piemērots profesionāļiem no ES un EIT Food asociētajām valstīm.
Prasības:
- nav nepieciešama oficiāla kvalifikācija, bet pieteikumā ir jāiekļauj motivācijas vēstule,
- nepieciešamas labas runas un tehniskās angļu valodas zināšanas,
- kursā ir tikai 60 vietas, tāpēc ieteicams pieteikties laicīgi.
Dalībnieki apgūs šādas galvenās kompetences:
- pārtikas sistēmas: analizējiet un risiniet ilgtspējības izaicinājumus pārtikas sistēmās.
- problēmu risināšana: kopradiet inovatīvus risinājumus pašreizējām un nākotnes problēmām.
- kritiskā domāšana: vāciet un analizējiet datus, lai izstrādātu ilgtspējīgus un ētiskus risinājumus.
- tehnoloģiju pārvaldība: pielietojiet jaunas un esošās tehnoloģijas inovāciju procesos.
Kurss notiek trīs pilnas dienas tiešsaistē, ar lekcijām, grupu diskusijām un tīkla veidošanas iespējām. Katrs modulis aptver dažādus aļģu biotehnoloģijas aspektus:
- 1. modulis: no akadēmijas līdz rūpniecībai – kā pētījumi tiek pārvērsti praktiskos pielietojumos.
- 2. modulis: tehnoloģija aļģu audzēšanā – fotobioreaktori, bioķīmiskie mērījumi un molekulārās bioloģijas metodes.
- 3. modulis: nozares prasības – juridiskie, drošības un tirgus aspekti aļģu audzēšanā.
Šis kurss ir ideāls pēcdiploma studentiem, pēcdoktorantūras pētniekiem un nozares profesionāļiem, kuri vēlas attīstīt savu karjeru aļģu biotehnoloģijas jomā. Dalībnieki iegūs prasmes un zināšanas, kas ļaus veidot nākotnes pārtikas sistēmu, veicinot inovācijas ilgtspējīgā bioekonomikā.
Pieteikšanās, izmantojot šo saiti.
Ja jums ir kādi jautājumi vai nepieciešama papildu informācija, lūdzu, sazinieties ar EIT Food HUB Latvia komandu.