Vaučers Nr. 26, VP-L-2019/22
SIA "Karameļu darbnīca"
Pielāgot produktu receptūru, lai nodrošinātu uzglabāšanas termiņu un tā nemainīgu kvalitāti. Pielāgot produktam iepakojuma materiālu un iepakošanas tehnoloģijas, izvērtēt un testēt tirgū piedāvātās alternatīvas, tostarp inteliģento, konvenciālo un aktīvo iepakojumu, pielāgot dažādi iepakotā produkta kvalitātes analīzi un testēšanu, nosakot fizikāli ķīmiskos parametrus, mikrobioloģiju un sensoro analīzi.
Rūpniecisko pētījumu veikšanai, kuru laikā tiks:
1. pielāgota produkta receptūra, lai nodrošinātu ilgāku uzglabāšanas termiņu un tā nemainīgu kvalitāti;
2. pielāgota iepakojuma materiāla un iepakošanas tehnoloģijas izvēle, izvērtējot un testējot tirgū piedāvātās alternatīvas, tostarp inteliģento, konvenciālo un aktīvo iepakojumu;
3. pielāgotā, dažādi iepakotā produkta kvalitātes analīze un testēšana, nosakot fizikāli- ķīmiskos parametrus, mikrobioloģiju un sensoro analīzi.
Plānotās aktivitātes un rezultāti
Rūpniecisko pētījumu rezultātā plānots:
- precizēt/pilnveidot esošo produktu - karamelizētu riekstu un marmelāžu receptūru, kā arī tehnoloģiju;
- piemeklēt un izvēlēties iegūto produktu iepakojuma materiālu un iepakošanas tehnoloģiju (konvencionālie, aktīvie un inteliģentie iepakojumi);
- analizēt izstrādāto un iepakoto produktu kvalitāti uzglabāšanas laikā.
Vaučera Nr 26 vērtība: 24985.75 EUR
Līguma 3.2.2.-9/TPK-66 vērtība 35567.95 EUR