Preservu (saļā produkcija) “Baltijas anšovi eļļā” un pastas “Baltijas anšovi” tehnoloģiju un receptūru izstrāde no Baltijas brētliņām (Spratus balticus) kā analogu tradicionāliem itāļu konserviem “Anšovi eļļā”, un to ražošanas tehnoloģisko procesu mehaniz
Projekta numurs
17-00-F01101-000004
Struktūrvienības kods
EJZF3
Sadarbības partneri
Biedrība "Zaļākai pasaulei"
Iestādes loma projektā
Vadošais partneris
Projekta uzsākšanas datums
Projekta beigu datums
Projekta budžets
Kopējais finansējums 400 000 EUR, t.sk. publiskais finansējums 360 000 EUR (Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonds)
Projekta vadītājs
Arnis Mugurēvičs, Mārtiņš Šabovics, projekta administratīvais vadītājs Olga Dmitrijeva
Projekta iestāde
LLU